سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

حادثه در مسیر احداث تونل خط ۶ مترو در ری

در جریان حفاری، بخشی از تونل مترو در حال احداث خط ۶ در محوطه تاریخی و قدیمی ری ریزش کرد .
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۷ - ۱۹ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 10
کد خبر: ۱۰۹۲۵۵

به گزارش راهبرد معاصر در جریان حفاری مترو در محدوده مرکزی شهرری و حین عملیات پروژه خط 6 مترو عصر امروز بخشی از تونل دچار ریزش شد. از آنجا که این منطقه دارای بافت تاریخی بوده و در نزدیکی آثار تاریخی ارزشمندی همچون ابن بابویه و برج طغرل قرار گرفته این حادثه از اهمیت و حساسیت بیشتری برخوردار است.

جعفر شربیانی در ری با اشاره به ریزش بخشی از تونل مترو اظهار داشت: پس از بروز حادثه در محل حاضر شده و از محدوده ریزش بازدید کرده و آنچه که قابل رؤیت است ریزش جزئی بوده و در ارتفاع کمی رخ داده است.

وی افزود: یکی از کارگران در حین عملیات حفاری در اثر ریزش از ناحیه پا آسیب دیده که بلافاصله به بیمارستان منتقل شده است.

رئیس شورای اسلامی شهرستان ری در ادامه گفت: شهرری در بسیاری از مناطق بافت تاریخی و باستانی دارد اما در محل مذکور علت ریزش مربوط به مجاورت با آثار و ابنیه تاریخی نیست.

همچنین بر اساس اطلاعیه صادر شده توسط محمد باقر فرهند روابط عمومی شهرداری منطقه 20، عصر امروز در محل تونل عبوری ایستگاه شهید غیوری (A6-2) بر اثر ریزش لنز ماسه‌ای، به وسعت حدودی نیم متر از خاک ریزش کرده است.

در این اطلاعیه آمده است یکی از همکاران خدوم مترو از ناحیه پا مصدوم و دچار شکستگی شد که به فوریت توسط اورژانس به مرکز درمانی منتقل و هم اکنون اجرای شاتکریت جهت استحکام تونل در حال انجام است.

در پایان این اطلاعیه آمده است که شرایط از وضع بحرانی خارج شده و محل ایمن سازی شده و همکاران مترو در حال انجام وظایف خود هستند./تسنیم

ارسال نظر